lördag, oktober 24, 2015

Samma andas barn




Så har det hänt igen, den ultimata egoisten har varit framme med sin absoluta övertygelse. Nämligen den att man har rätten att ta andras liv för att tillfredsställa egna övertygelser och begär.


Senast vi fick läsa om det och ta del av det i tidningarna handlade det om den eritreanska 36-åring som efter att ha fått avslag på sin asylansökan gick till Ikea i Västerås. Där plockade han fram en kniv ur deras sortiment och högg med den ihjäl en kvinna och hennes son som tillfälligt råkade vara där på samma avdelning.


I förhören på rättspsykiatri har han talat om att han kände sig kränkt av migrationsverkets beslut, och därför medvetet planerat handlingen. Han valde medvetet att angripa ”svenska personer” för att det skulle ges den effekt han eftersträvade enligt reportage i VLT. Han anses inte psykisk sjuk i de utlåtande man gör från rättspsyk. Han tillhör den grupp människor med snedvridna uppfattningar om den egna överhögheten som är beredda att mörda.




Det senaste dådet, men säkert inte sista är den rasistiskt styrda handling i Trollhättan som de senaste dagarna har dominerat i medias bevakning.

Också där handlar det om en person som med den egna överhögheten som ledstjärna valt att selektivt döda ett antal personer, och säkert hade tagit fler med sig på den färden om inte polisen satt stopp för det.


Och i medierapporteringen kan vi också ta del av hur laglösheten i form av ett gäng nordafrikanska unga män av okänd ålder och namn, våldtar en ung kvinna i Stockholm i ett parkområde. Också det ett uttryck för det våld som skapar allt större klyftor i det svenska välfärdsbygget. Och i tron på samhällets förmåga att skydda sina medborgare.


Om det svenska samhället och dess värdegrund av öppenhet och tolerans skall överleva, då måste också de svenska lagarna och synsätten försvaras. Den slapphet, eller oförmåga att möta de utmaningarna från rättssystemets sida, som många nu upplever kommer om den fortsätter att leda till allt större sönderfall. Allt större klyftor och allt fler som tar lagen i egna händer.


Är det det vi eftersträvar?



2015.10.24

Jarl

2 kommentarer:

Harald Öberg sa...

Enligt den regeringstrogna massmedian skall svenska barn och ungdomar tillhöra något slags grå massa, medan invandrare tillåts vara stolta över sitt nationella ursprung och känna stolthet för sin kultur. Resultat blir att de svenska barnen och ungdomarna blir identitetslösa/rotlösa och då lättare mottagliga för negativa intryck och får en sämre tro på framtiden/livet. "Barbari" är det enda Sverige har bidragit med till kulturutveckling, enligt tidigare statsministern Fredrik Reinfeldt.

Resultat såg vi tyvärr nyligen i Trollhättan där en yngre svensk man begick ett vansinnesdåd på en mångkulturell skola. Av bekanta beskriven som en datorspelande enstöring och utklädd till Darth Vader från Star Wars-filmerna hugger han ner 4 oskyldiga elever och lärare. Något som direkt utnyttjats av media för att smeta rasism och våld på seriösa invandringskritiker som inte har något ansvar för detta dåd på något sätt.

Skulden ligger istället hos Stefan Löfven / Alliansen och den regeringstrogna massmedia som gjort att många svenska ungdomar känner sig rotlösa och tappat sin framtidstro. Depression och hopplöshet kan driva osäkra personer till vansinniga handlingar, inte minst med tanke på den massiva anti-svenska propaganda som sköljer över oss.
Händelsen i Trollhättan är djupt tragisk och jag är rädd för att med den splittringspolitik som Socialdemokraterna och dess trogna massmedia aktivt bedriver kommer vi få se fler tragiska dåd.När ett tidigare så homogent samhälle som Sverige slits sönder uppstår våld, det visar oss historien med all tydlighet. Detta är något som alla de som varit ansvariga för att göra Sverige mångkulturellt genom invandring är medvetna om, tro inget annat. Man har dock valt att offra svenska folkets gemenskap och trygghet för sina visioner om det nya mångkulturella Sverige.

År 2015 ser vi nu resultatet av 30 års mångkulturell politik från de styrande, det berömda svenska välfärdssamhället står inför ett totalt sammanbrott. Invandringen är helt utom kontroll och det enda som väntar är neddragningar, misär och skattehöjningar för svenska folket. Detta är den största katastrof det moderna Sverige råkat ut för och konsekvenserna kommer bli närmast omöjliga att lösa.Jag försöker ibland vara optimist och hoppas att nya krafter framöver skall kunna vända skutan på rätt väg. När dessa krafter kommer i beslutande ställning i Sverige så är det mycket viktigt att de som förstörde Sverige bör stå till ansvar för sina handlingar. Att medvetet förstöra en av världens bäst fungerande homogena välfärdsländer som Sverige får inte kunna ske utan skuld.
Harald Öberg Brösta/Örnsköldsvik

Harald Öberg sa...

Glömde en sak, som alltid. Låt de som misskött sina jobb bli av med jobbet och sina förmåner och inte belönas för att de begått tjänstefel mot svenska folket.
Dra in bidragen och fallskärmarna de får av skattebetalarna och Stefan Löfven och Ylva Johansson, tillsammans med Gustav, Anna K B och han majoren söka jobb på exempelvis en falafelrestaurang i Rinkeby för sin försörjning, och arbeta där fram till sin 67-årsdag, det är mitt förslag. Det vore riktig "kulturanpassad rättvisa".