fredag, april 11, 2014

Vårdag



Vårdag, de första blåsipporna för året är fotograferade. Svanarna sågs för första gången för sommaren igår, och den sista havsisen blåste bort i gårdagens friska sw-vind.

Men nu skiner solen som aldrig förr. Det blir en strålande dag efter en fin morgon med gubbgympa och bastuprat. Gårdagen var också en speciell dag på det sättet att listorna i valen till riks- kommuner och landsting då skulle vara klara.

För SPI-Välfärden gäller att vi är ett växande parti med högt självförtroende. På riksnivå växer nu partiet snabbt, nya avdelningar bildas på nya orter, främst i de södra delarna av landet än så länge. Vi i Örnsköldsvik kan glädja oss åt en 25%-ig ökning av antalet medlemmar det sista året. Vilket annat parti matchar det?

En ökning som tagits med ett tydligt medialt motstånd som uttryckt i både skrivandet och osynliggörandet. Men även på det området ryms anpasslingar till makten.

Listorna inför valet kommer att presenteras på SPI-Välfärdens hemsida, spi-valfarden.se/ornskoldsvik. Sidan är under utveckling i sin nya layout, och administreras delvis från Örnsköldsvik. Där kommer ni fortsättningsvis kunna ta del av utvecklingen för partiet. Med det ledarskap vi fick efter förra sommarens stämma, har utvecklingen varit odelat positiv.

Välkommen till valåret och en trevlig helg önskar jag läsarna.

2014.04.11

Jarl Strömbäck

Inga kommentarer: