fredag, maj 02, 2014

Demonstration



Den 1 maj hölls traditionsenligt demonstrationer för och emot olika saker. Så också i kommunen norr om skogen. Där demonstrerade 54.500 personer mot det av partiet(S) ledning proklamerade deltagandet genom att stanna hemma.

I sanning en tydlig demonstration i en kommun med knappt 55.000 invånare. Men samtidigt glädjande. Man slapp höra herr kommunalrådets hyckleri om skolan, en verksamhet som kommunen är ansvarig för sedan 20 år, men vars brister man så gärna skyller på andra.

Man slapp höra skenheligheten från densamme när det gäller problemen med delade turer och osäkra anställningsformer inom kommunens förvaltningar. Det ansvarsområdet ligger ju sedan många år på herr kommunalrådet.

Och ända in i kaklet skall han arbeta för bättre förhållanden  för de som har det svårt i samhället om man får tro talaren. Samtidigt företräder han ett parti som genom sin ledning genomfört drastiska nedskärningar inom omsorgens områden, och försvarar en utveckling på pensionsområdet som är ett yxhugg in i välfärdens kärna.

Trovärdighet ifrågasatt, må väljarna välja förändring i höstens val.

2014.05.02

Jarl Strömbäck

SPI Välfärden

Inga kommentarer: